Ziņas
 Kas vēl notiek
 Statistika
 Studentu ziņas
 Farmakoloģijas jaunumi
 Farmaceitiskās aprūpes vērtējums aptiekās
 Farmaceitu un farmaceitu asistentu reģistrācija
 Palīdzi atpazīt!
 Gaidot aspirīna 115-gadi
  Cik labi Tu pazīsti Aspirin Cardio?
  Nedēļas jautājums
  Forums
  Zāļu reģistrs
  Kompensējamās zāles
  Bezrecepšu zāles
  Uztura bagātinātāji
  Aptiekas
  Lieltirgotavas
  Zāļu ražotāji
  Sertifikācija
  Likumdošana
  MateriaMedica
  Darba birža
  Jautājumi un atbildes
 
GRIBI KĻŪT ZINĀMS UN PAMANĀMS?         IENĀC TE!
  Atsauksmes Ceturtdiena 25.04.2024  
Par Farmaceitu un farmaceitu asistentu reģistrācijas maksām

vardīte, 2008.01.21 12:54:39

Sadaļā par valdes sēdi un skatītajām problēmām klusums. nevienam jau neinteresē problēmas un to risinājumi. Galvenais noliet cienījamus kolēģus ar mēsliem. Izrādās, ka valdē vieni vienīgi kretīni? Man šķiet, ka nākamajās pārvēlēšanās visi no šī "godpilnā" pienākuma atteiksies. Braukāju pa aptiekām bieži un man ir savs viedoklis radies. Nu labi, paklusēšu.

z.b.g., 2008.01.21 12:58:42

Reģistra uzturēšana būtu jāsedz no valsts budžeta, nevis no farmaceitu maciņiem.

asinszālei, 2008.01.21 13:00:26

SAVIENOT TO IENESĪGO VIETU VĒL AR CITĀM UN PIEMAKSA PIE PENSIJAS IZNĀK LABU LABĀ (PIEMĒRA- SERTIFIKĀCIJAS KOMISJAS SEKRETĀRES VIETA UN PENSIJA UN 300LVS ) NEKAS DIŽS JAU ARĪ NEBŪS JĀDARA, GAN JAU INFORMĀCIJU PAMATĀ NO MINISTRIJAS DABŪS @

Vimba, 2008.01.21 13:58:45

Jautājums pēc būtības ir Farmaceitu un Farmaceitu asistentu ŗeģistra uzturēšānas izmaksas , un par to arī es kā farmaceite gribu redzēt korektu tāmi. Šeit nav runa ne par LFB valdes ne attaisnošanu, ne nomelnošanu, ne padarīto vai nepadarīto darbu vērtēšanu, ne arī par biedrības vēlmi papildināt savus fin. resursus. Ja man par kaut ko ir jāmaksā, man ir tiesības prasīt paskaidrojumu par ko tad īsti es maksāju. Un ja runa ir par reģistra uzturēšanu, tad kāds tur sakars ar citien LFB izdevumiem?

Valdes locekle, 2008.01.21 14:10:15

Paldies visiem komentētājiem par "atzinības vārdiem" valdes darbam. Tie mani tiešām pārliecināja nākošajā reizē nepretendēt uz valdi, jo kādēļ gan man būtu katru mēnesi par saviem līdzekļiem jābrauc uz Rīgu, jāņem brīvdiena un jāsaņem tik daudz negatīvu emociju. Tā kā par piedalīšanos valdes un darba grupu sēdēs neviens nesaņem ne santīmu, tad sanāk ļoti dārgs vaļasprieks...Tad jau labāk noskatos visā no malas un pakomentēju pēc savas saprašanas īpaši neiedziļinoties - ir vismaz kur žulti izgāzt un nav jābrēc uz kolēģiem.

Bute, 2008.01.21 14:14:26

Vimbai taisnība! Diskusija,ka jau tas šajā portālā ierasts, atkal aizgājusi projām no konkrēta un vienkārša jautājuma. Nevajag šeit diskutēt par lielām vai mazām algām, par izdevīgumu vai neizdevīgumu strādāt LFB u.t.t. Katrs pats var izlemt cik vēlas saņemt par savu darbu un tad padomāt - strādāt vai ne.Šobrīd ir tikai viens jautājums - tāme!!! par konkrētu darbību, bez kafijas u.c. murgiem, kas neattiecas uz lietu.

valdes loceklei, 2008.01.21 14:19:49

Piedod viņiem, jo viņi nesparot, ko runā. savā paštaisnībā iegrimuši, nemaz negrib iedziļināties, tikai ķērc un ķērc. lai tad kāds piesakās no tiem bļāvējiem uz tiem milzu biedrības labumiem. Man jau arī reizēm liekas, ka varētu vairāk, labāk, asāk, bet zinu, ko tas paņem laika un vēl zinu, ka man šī laika nav un es to nedarīšu, tāpēc esmu pateicīga tiem, kas atrod laiku, lai strādātu arī priekš citiem. Turaties, ne jau visi domā tā, kā te daži "taisnības mīlētāji".

Ja, 2008.01.21 14:21:02

kāds sāk draudēt, šajā gadījumā anonīma valdes locekle, tad tas vēlas lai viņu pažēlo. Nekandidējiet, bet nevajag nevienu baidīt. Uzrakstiet normālu atbildi Latvijas farmaceitiem, bet netēlojiet apvainotos.P.S. Par to "dārgo" vaļas prieku varētu padiskutēt, bet nav manā dabā skaitīt naudu citu kabatā...Vai patiesi viss tik altruistiski?

Beka, 2008.01.21 14:28:27

piekrītu Vimbai un aicinu visus pieturēties pie jautājuma būtības, nevis vāvuļot par šo un to. Aicinu abas puses būt konkrētas un korektas. Lūdzu nopublicēt tāmi vēlreiz, ja vien nav slepena un ir apspriežama.

......, 2008.01.21 14:33:42

un tādi kā valdes locekle solās manā labā darit ko labu. Pagaidām neko labu un neko sliktu nebiju jutusi, bet nu šķiet jutīšu, ja šī vairs nekandidēs.

Alleluja, 2008.01.21 14:54:12

Sena gudrība māca, ka nevajag jaukt medu ar darvu vienā mucā. Ikviena sabiedriska organizācija balstās uz brīvprātību un uz mērķu kopību. Ja kāds to aizmirst, tad pats vien, lai atbild par savu darvas karoti. Neviens šeit necenšas apgalvot, ka LFB ir slikta, bet ja tā būtu laba, tad laikam jau ārpus šīs biedrības nebūtu neviena farmaceita. Neviens šeit necenšas apgalvot, ka Valdes locekļi ir slikti, bet, piedodiet, - nav tik viegli piemeklēt korektu apzīmējumu mēģinājumam iestāstīt, ka ar 25 latiem no cilvēka ir par maz, lai VIENA cilvēka datus ievadītu datorā un papīrus iekrautu skapī. Tam vajagot 30 latus. Un vēl vajagot no katra cilvēka 10 latus gadā, lai noslaucītu šim skapim putekļus. Un tas viss obligāti, spaidu kārtā, gaišās nākotnes vārdā. Paldies, šoreiz nevajag.

Interesanti -, 2008.01.21 15:34:40

vai jūs arī citur pieprasāt tāmi - kādēļ par sanitāro grāmatiņu jāmaksā tieši tik? un cik no tiem ir attaisnoti izdevumi? kā tiek izlietota nauda no transportlīdzekļa piereģistrēšanas nodevas utt.

neinteresanti, 2008.01.21 15:55:00

Šis maksājums (MK Noteikumu cenrādis) ir pielīdzināms nodoklim, bet par nodokļu izlietojumu atskaitās pēc pilnas programmas.

nu ļoti neinteresanti, 2008.01.21 16:47:04

nevajag jaukt lietas. Katrs izvēlas pats vai pirkt auto vai nē, spēs to uzturēt vai nē. Bet man kā farmaceitam jāreģistrējas ari tad, ja es šogad nestrāšu, bet pēc gada vai diviem tomēr atkal gribēšu strādāt. San grām man prasa tikai tad, ja es gribu strādāt.

Desa, garāmejot, 2008.01.21 17:26:05

Nav tas gadījums, bet teikšu tā: maksā par apkuri, sociālo, ienākumu un neviens tev ne pretī ko dod, ne paskaidro. Še tev, Eniņ, par tavu naivumu. Būtu klusi un mierīgi iedevuši tāmi ministrijā, klusi un mierīgi apstiprinājuši, bet tu te sagribēji ar kolēģiem padalīties. No sirds rakstīji, pēc savas saprašanas un lūk rezultāts. Pūlis gatavs izkastrēt un piekārt pie lielā zvana. Ja kāds zog, viņš papīrus saraksta pareizi. Riktīgs cirks! Un kā te visi ņemas, pārsmējos. Nožēlojamie farmaceiti, nu riktīgi nožēlojami. vārīties vajag, ne cepties!

A.m.n., 2008.01.21 17:59:31

Paldies, Tev, Desa, par sapratni.

Saraksti papīrus pareizi!, 2008.01.21 19:16:23

Farmaceiti (atšķirībā no bodniekiem vai kurinātājiem) līdz šim apgalvoja, ka ciena ētiku. Tas ļāva ticēt, ka šai profesijā pastāv arī augstākas vērtības par naudu. Valdes lēmums liecina pretējo. Nekas nav svarīgāks par naudu.:) Nauda nesmird.:) Tā jāņem iespējami vienkārši un iespējami daudz.:) Guru vaicāja - vai tas ir milzīgs noziegums, ja biedrība gūst nedaudz resursu? Nē, tas nav milzīgs noziegums.:) Farmaceitu aplikšana ar obligātu, bet nepamatotu maksājumu ir tikai nedaudz neētiska...:) Tomēr baidos, ka ļaunums, ko LFB nodara Valdes mēģinājumi šādā veidā papildināt kasi, būs nesamērojams ar tiem sudraba grašiem, kas veiksmes gadījumā tiks ieņemti. Vai tiešām no visiem kases papildināšanas veidiem vajadzēja izvēlēties tieši šo??? Es būtu ar mieru ziedot desmit latus, ja biedrība ir tik trūcīga, bet mani pazemo mēģinājums izspiest šo naudu kā obligātu maksājumu, bez racionāla pamatojuma.

pareizi, 2008.01.21 20:33:06

jā , visiem gribas panašķoties , arī biedrībai , un kāda tur ētika, ja par katru sīkumu jāmaksā, bet varbūt tur kādai kundzei vai jaunkundzei vieta jānodrošina?

ko var cepties?, 2008.01.21 21:56:43

Pirmo reizi šitāds šums! Vai tik pirmo reizi nav skarta tieši kabata (jūsu darba devējiem), ko? Ja niknums uz valdību un sūdīgu dzīvi, tad izgāžat to uz tiem, kas jums to sagādājis, bet ne uz pirmo pretimnācēju, kam nav laimējies nonākt jūsu ceļā (šai gadījumā LFB)!

Guru, 2008.01.21 22:19:49

Jā, runa ir par ētiku! Runa ir par tiem LFB nebiedriem, kas gūst labumu no LFB darbošanās politikas laukā. Piemēram, jaunākā ziņa par maksu par kompensējamās receptes apkalpošanu. Vai tas ir ētiski, ka par šādu panākumu būs samaksājuši tikai LFB biedri, bet daži haļavščiki to dabūs tāpat?

Atsauksmes:  1 2 3 kopā: 57 atsauksmes
  « atpakaļ   
Pievienot atsauksmi
Vārds e-pasts
                 

 

Vieta jūsu reklāmai
Notikumu kalendārs
11/03 „Respiratoro slimību modulis 20p”
14/03 LFB konference Tukumā
15/03 Seminārs "Muguras sāpju eksperts" Rīgā
19/03 LFB valdes sēde
11/04 FA seminārs
 Partneri
 
Z V A
N V D
V I
L F B
F A
V M
L F S A

Meklēt
Sadaļā
 R E D A K C I J A
* Šeit publicētā informācija paredzēta veselības aprūpes nozares speciālistiem.
Redakcija nenes atbildību sarežģījumu gadījumos, kas radušies, nespeciālistiem
interpretējot vai nelietderīgi izmantojot šo informāciju.
izstrādāts nexus.lv